GRAFFITI WORKSHOP S RADKEM MICHÁLKEM

GRAFFITI WORKSHOP V DOMĚ U RYTÍŘŮ

Chtěli jste vždycky vyzkoušet nějaký street art, ale nikdy na to nebyla ta správná příležitost? Zúčastněte se našeho celodenního workshopu graffiti v domě U Rytířů pod vedením známého streetartera Radka Michálka. Radek Michálek kombinuje ve své tvorbě graffiti s prvky recyklace a malířskými experimenty. Výsledkem jsou pouliční obrazy narušující dekorativní stereotypy, ve kterých můžeme nalézat nové významy za zdánlivě obyčejnými věcmi.

Kde se workshop odehraje?

U nás v galerii, v domě U Rytířů. Protože budeme rekonstruovat, můžete svá graffiti realizovat na jedné ze zdí, která projde celkovou obnovou. Navíc dostanete možnost sprejovat hned vedle tajemného TIMA, jehož „piece“ už na máme na dvorku.

Kdy k nám máte dorazit?

9. listopadu 2024 od 10:00 do 17:00.

Kolik to bude stát?

Cena workshopu je 1500,- Kč, což je docela vysoká suma, ale je v ní zahrnutý veškerý materiál a také street food a pití. Tvořit budete v malé skupině maximálně 10 lidí, což zaručuje individuální přístup a dostatek prostoru pro vaši kreativitu.

Workshop proběhne pouze v případě naplnění kapacity, proto neváhejte a přihlaste se do 20. října na e-mailu: edukace@galerie.litomysl.cz.